Eftersom William blev friskförklarad i veckan, och Björn just den dagen befann sig i England passade vi på att idag gå ut och fira att William äntligen är frisk. Jag ringde och bokade bord åt oss samt Björns syster och hans mamma.

Jag har bara hört gott om Ferrys så det var riktigt kul att testa, först fick vi in menyn och vi kollade igenom den och beställde olika maträtter allihopa. Björn beställde in förrätt åt oss, och sedan satt vi och pratade, skrattade och hade det allmänt trevligt. Maten var också precis så god som folk sagt, så jag är helnöjd! Jag testade en pizza som var riktigt mättande och just nu känner jag mig uppstoppad eftersom jag åt aningen mycket.

Någon efterrätt orkade ingen av oss, men jag kan i alla fall ge ett samlat betyg och det var helt klart ett nöjt gäng som lämnade restaurangen. Så är ni i Falun och vill ha god mat? Besök Ferrys, restaurangen ligger i stan och följer med Faluån som rinner genom stan kommer man fram till Ferrys. Den här kvällen var verkligen underbar!

Menyn.

Förrätt/tilltugg. Fanns annat med
men William ville absolut ha nachos.
Nöjd kille som beställt in pasta.

Min pizza, så god!

2 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: