Dark Mode Off / On
Naglar & fransar

Nya naglar från Daily life spa, och en arbetsdag.


Denna dagen gick fort. Jag sover länge nu på morgonen och känner verkligen av att jag inte är lika pigg som när solen gick upp tidigare förut. Nu är det mörkt när man åker till jobbet och det är nästan mörkt när man kommer hem med. Denna dag hade jag planering, så jag har skrivit ut och arbetat med allt sånt där man annars inte riktigt hinner med. Efteråt så hade eleverna bad igen så jag fick följa med dit. Sen stressa vidare för idag var jag en av två lärare som var ansvarig för läxhjälpen. Det var trevligt och en ganska mysig stund måste jag säga. Sen tillbaka till jobbet igen för möte. Jag bokade även in en slags akuttid för naglarna idag. Jag ville ha dem fina innan jag drar till Stockholm, så det kändes som jag verkligen gjorde ett bra val. Naglarna blev jättefina och jag är hur nöjd som helst, detta är mitt lyx som jag unnar mig cirka en gång i månaden. Det är lite glädje för själen, och en sak som jag mår bra av.

Nu sitter jag då hemma, jag ska alldeles strax bege mig mot sängen. Jag är trött och behöver sova, imorgon är det en vanlig arbetsdag och på torsdag ska vi fira Halloween och jag har lovat eleverna en mysdag.

Sen drar jag till Stockholm på fredagen, men kommer sakna ihjäl mig efter William. Förutom det ser jag verkligen framemot att få vara ledig från och med onsdag nästa vecka i hela 5 dagar. Jag ska passa på att bara vara med William och ta tiden för honom. Jag tänkte försöka ta med oss två på bio också, för det behöver vi, tid för bio och att ladda våra batterier tillsammans.

På tal om något helt annat, om ni tycker om vad ni läser kan ni ju alltid följa mig på bloglovin. Jag finns även på instagram under namnet saramadeleine, brukar vara ganska duktig på att följa tillbaka med.

27 Comments

 1. Tjusiga naglar och skönt att få¨vara ledig, skönt att sova längre om morgonen också, det har vi fått ett par dagar nu med för tösen, får se hur det blir då vi kommer hem igen =D

  Ja, det är jobbigt att ha dem så långt bort, krävs så mycket planering för att ses, man vill ju bara kunna åka och ta spontanbesök och sådant =D

 2. Så roligt att åka till Stockholm, jag ska dit med jobbet imorgon och fredag på forum på Wallmans. Hinner inte med någon shopping denna gång men ska bli kul ändå 🙂
  Aha va trevligt, doula känner jag igen men vet inte riktigt vad de är 🙂

  Usch ja visst är det svårare att gå upp nu på mornarna när det är mörkare. Men lättare att lägga sig på kvällarna

  1. Absolut det ska bli jättekul :). Roligt för dig med :D. Jag hinner inte heller shoppa något blir mest bara fullfart och kurs men roligt ändå :).
   En doula är ett stöd för den födande och hennes partner kan man säga. Man finns där för det kvinnan behöver och har inget medicinskt ansvar utan är bara fokuserad på paret. Ger massage, kanske tipsar partnern om vad hen kan göra osv :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: