Att läsa en bok.

Låg nyss i sängen och läste Harry Potter för William. Tycker att högläsning är viktigt för barn, och ganska långt upp i åldrarna med dessutom.

Madeleine är namnet, född 1984 i Orsa i Norra Dalarna. Som nittonåring flyttade jag till Falun och bor här sedan dess. Jag blev gravid nitton år gammal och mamma några månader senare och var då tjugo. Är utbildad förskollärare, grundskollärare F-9 och studerar till specialpedagog. Jag är även doula (förlossningsstöd), hjälpmamma & kursledare i den ideella föreningen Amningshjälpen.
Inlägg skapade 11088

16 svar på “Att läsa en bok.

  1. Högläsning är sällsynt nu mera =O… jag är glad att jag har de föräldrar som jag har!! De läste för oss barn och det är väldigt nyttigt att får höra hur ord och meningar låter också… hur de olika sj, sh, ch-ljudet osv osv låter. CRED till dig där <3

    1. Visst är det så, många tror idag att läsning kommer av sig själv. Riktigt så är det ju inte, barn måste höra böcker och läsa böcker för ordförståelsen. Men ja, det är inte något föräldrar prioriterar.

  2. Åhh Harry Potter! Älskar dom böckerna! 🙂

    sv: Nej tyvärr kan jag inte det :/ Man kan bara söka på höstterminen till USA och jag kan bara åka HT 16 och VT 17, så det här var enda chansen. I alla fall för utbytet, praktiken kan jag förhoppningsvis göra i USA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Relaterade inlägg

Skriv din sökning ovan och tryck enter för att söka. Tryck escape för att avbryta.

Tillbaka upp
%d bloggare gillar detta: