fbpx
Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Att läsa en bok.

Låg nyss i sängen och läste Harry Potter för William. Tycker att högläsning är viktigt för barn, och ganska långt upp i åldrarna med dessutom.

16 Comments

  1. Åhh Harry Potter! Älskar dom böckerna! 🙂

    sv: Nej tyvärr kan jag inte det :/ Man kan bara söka på höstterminen till USA och jag kan bara åka HT 16 och VT 17, så det här var enda chansen. I alla fall för utbytet, praktiken kan jag förhoppningsvis göra i USA

  2. Högläsning är sällsynt nu mera =O… jag är glad att jag har de föräldrar som jag har!! De läste för oss barn och det är väldigt nyttigt att får höra hur ord och meningar låter också… hur de olika sj, sh, ch-ljudet osv osv låter. CRED till dig där <3

    1. Visst är det så, många tror idag att läsning kommer av sig själv. Riktigt så är det ju inte, barn måste höra böcker och läsa böcker för ordförståelsen. Men ja, det är inte något föräldrar prioriterar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: