Att läsa en bok.

Låg nyss i sängen och läste Harry Potter för William. Tycker att högläsning är viktigt för barn, och ganska långt upp i åldrarna med dessutom.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

16 thoughts on “Att läsa en bok.

  1. Högläsning är sällsynt nu mera =O… jag är glad att jag har de föräldrar som jag har!! De läste för oss barn och det är väldigt nyttigt att får höra hur ord och meningar låter också… hur de olika sj, sh, ch-ljudet osv osv låter. CRED till dig där <3

    1. Visst är det så, många tror idag att läsning kommer av sig själv. Riktigt så är det ju inte, barn måste höra böcker och läsa böcker för ordförståelsen. Men ja, det är inte något föräldrar prioriterar.

  2. Åhh Harry Potter! Älskar dom böckerna! 🙂

    sv: Nej tyvärr kan jag inte det :/ Man kan bara söka på höstterminen till USA och jag kan bara åka HT 16 och VT 17, så det här var enda chansen. I alla fall för utbytet, praktiken kan jag förhoppningsvis göra i USA

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: