Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

16 thoughts on “Att läsa en bok.

 • 10 november, 2015 at 21:07
  Permalink

  Det är verkligen viktigt med högläsning för barn och det där ser mysigt ut 😀 Kram

  Reply
  • 10 november, 2015 at 21:36
   Permalink

   Ja verkligen :). Det var mysigt också. Älskar att få läsa så där. Kramar 🙂

   Reply
 • 10 november, 2015 at 23:09
  Permalink

  Åhh Harry Potter! Älskar dom böckerna! 🙂

  sv: Nej tyvärr kan jag inte det :/ Man kan bara söka på höstterminen till USA och jag kan bara åka HT 16 och VT 17, så det här var enda chansen. I alla fall för utbytet, praktiken kan jag förhoppningsvis göra i USA

  Reply
 • 11 november, 2015 at 20:01
  Permalink

  Högläsning är sällsynt nu mera =O… jag är glad att jag har de föräldrar som jag har!! De läste för oss barn och det är väldigt nyttigt att får höra hur ord och meningar låter också… hur de olika sj, sh, ch-ljudet osv osv låter. CRED till dig där <3

  Reply
  • 13 november, 2015 at 21:28
   Permalink

   Visst är det så, många tror idag att läsning kommer av sig själv. Riktigt så är det ju inte, barn måste höra böcker och läsa böcker för ordförståelsen. Men ja, det är inte något föräldrar prioriterar.

   Reply
 • 12 november, 2015 at 16:41
  Permalink

  Åh minns när min mamma läste Harry Potter för oss när vi var små!

  Reply
  • 13 november, 2015 at 21:10
   Permalink

   De böckerna är underbara, böcker alla barn/unga borde få uppleva tycker jag :).

   Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: