Måndag nedräkningen.

Så var det måndag. I skrivande stund är det 5 timmar kvar av min arbetsdag. Efter det ska jag åka till Daily life spa och få massage. Behöver verkligen bli av med de knutar som sitter på min rygg. Kommer göra om men är så skönt efteråt när allt det spända försvinner.

Hoppas just du har en jättebra dag? Jag har måndag och räknar ner till dagen är slut och även veckan. Snart blir det lov!

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

48 thoughts on “Måndag nedräkningen.

 1. Åh så himla skönt med massage, har aldrig gått och fått de på salong men kanske värt att prova om man har ryggproblem? 🙂 Härligt med lov snart, ska du hitta på något speciell då?
  Yela recently posted..Two sides of fashion

 2. Så skönt med massage, måste nog också boka in ett besök! Jo tack har haft en helt okej dag 🙂 Hoppas veckan går fort så du får sportlov snart
  ellie recently posted..Q&A?

 3. Men vänta va?
  Redan sportlov?
  Känns som jullovet var precis nyss ju, tiden går så sjukt fort tycker jag!

  Gud så härligt med massage!!
  Jag har faktiskt ALDRIG varit på en riktig massage någon gång… Det närmaste jag har kommit är när jag fick ett presentkort på en ansiktsbehandling av en mamma på mitt jobb. då fick jag lite massage runt axlar och nacke med på köpet. Det kan ha varit det skönaste jag varit med om!!

  Ha en fin kväll,

  Kram kram
  Jenny recently posted..En bra helg

 4. Här hemma började jag dagen med att mjuka upp min onda rygg med lite yoga. Så skönt! Längtar verkligen efter att kunna gå på massage efter graviditeten igen! Skönt att du har ledighet bakom knuten ❤️
  Moa Larsson recently posted..VECKA 8

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: