Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Rygg & nackvärk

Måndag nedräkningen.

Så var det måndag. I skrivande stund är det 5 timmar kvar av min arbetsdag. Efter det ska jag åka till Daily life spa och få massage. Behöver verkligen bli av med de knutar som sitter på min rygg. Kommer göra om men är så skönt efteråt när allt det spända försvinner.

Hoppas just du har en jättebra dag? Jag har måndag och räknar ner till dagen är slut och även veckan. Snart blir det lov!

48 Comments

 1. Här hemma började jag dagen med att mjuka upp min onda rygg med lite yoga. Så skönt! Längtar verkligen efter att kunna gå på massage efter graviditeten igen! Skönt att du har ledighet bakom knuten ❤️

 2. Det där lät riktigt skönt, är avundsjuk!
  Jag har i princip lov fortfarande eftersom vi har mycket hemmastudier pga tenta.. känns skönt att vara klar så man kan vara ledig =)

 3. Men så otroligt skönt med massage. Det skulle jag också behöva. Hoppas att knutarna försvinner. Jag kan förstå att du längtar efter en ledig vecka ❤️

 4. Det är galet skönt med massage. Har fått proffs massage en gång i mitt liv, förhoppningsvis så kommer jag att få det igen, förhoppningsvis snart.

 5. Men vänta va?
  Redan sportlov?
  Känns som jullovet var precis nyss ju, tiden går så sjukt fort tycker jag!

  Gud så härligt med massage!!
  Jag har faktiskt ALDRIG varit på en riktig massage någon gång… Det närmaste jag har kommit är när jag fick ett presentkort på en ansiktsbehandling av en mamma på mitt jobb. då fick jag lite massage runt axlar och nacke med på köpet. Det kan ha varit det skönaste jag varit med om!!

  Ha en fin kväll,

  Kram kram

 6. Så skönt med massage, måste nog också boka in ett besök! Jo tack har haft en helt okej dag 🙂 Hoppas veckan går fort så du får sportlov snart

 7. Åh vad avis jag blev nu på att du ska på massage! Jag har en kollega som bokstavligen har magiska fingrar. Helt underbart skönt bara hon tar i ryggen. Skulle lätt betala för att låta henne massera mig en timme.

 8. Åh så himla skönt med massage, har aldrig gått och fått de på salong men kanske värt att prova om man har ryggproblem? 🙂 Härligt med lov snart, ska du hitta på något speciell då?

 9. Jag ska på massage nästa vecka och jag längtar så behöver få mina knutar bort också. Hoppas din vecka går fort nu tills det blir lov 🙂

 10. Jag var ledig i går Måndag, i dag däremot jobbar jag ett morgonpass och jag är supertrött ? Jag ogillar verkligen att jobba tidigt ?

 11. Jag skulle med behöva massage, men… ekonomin räcker inte till det. Tråkigt nog! Har med massa knutar i ryggen. Framförallt i ländryggen. Hoppas det släpper för dig, alla spänningar!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: