Nationella prov, dadlar och hårfärger.

Jag började min dag med att sätta igång eleverna i nationella prov, efter det var det full rulle verkligen. Det kändes som den första riktiga pausen jag fick idag precis infunnit sig. Efter jobbet så tog jag med William till donken, jag var så himla lat att jag inte orkade laga en middag. Ibland får man vara lat faktiskt, efter det gick vi hem och jag slängde i lite färg i håret. Resultatet för ni se en annan dag för jag ska försöka lägga mig om inte allt för lång tid.

Under dagarna har jag börjat äta smoothie till frukost, idag slängde jag i tre dadlar efter att ha läst att det bra för bland annat trötthet. Jag hoppas verkligen att det är så, målet är att bli pigg någon gång. Kanske även få en fungerade mage, men får se hur det går med den saken. Jag har varit galet sugen på dadlar i flera veckor. Det är intressant, jag har nämligen aldrig gillat den formen av frukt? Tidigare, men nu tycker det är så gott! Är inte sånt ganska lustigt?

Nu snart ska jag bädda ner mig i min alldeles renbäddade säng, bilden ovan tog jag på jobbet idag och bilderna nedan är från igår och lite från när jag färgade håret nu i eftermiddags.

 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

92 thoughts on “Nationella prov, dadlar och hårfärger.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: