Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Djurfotografering

Onsdagar och veckor som går så fort!

051

 

I söndags tyckte jag att det kändes som en evighet till helgen, idag när det är onsdag vet jag att vi snart är där. Helgen, det känns märkligt hur snabbt tiden går egentligen. Såg på tavlan i skolan att det nu är runt 5 veckor kvar till skolavslutningen! Hur gick det till? Jag tänker tillbaka hur snabbt det här året passerat, det är helt galet när man tänker på det. Sen är det så skönt med sommarvindarna och vädret som vi just nu har fått berika oss med. Vem njuter inte av detta?

I lördags när Björn fixade med sin Plymouth så passade snart ettåriga Siven att besöka bilen under tiden. Jag tog foton på henne, buskatten!
Hoppas eran onsdag varit bra?

063

064

50 Comments

 1. Oh, katt! Älskar katter & hade önskat sååå att vi också kunde skaffa en! Men fungerar nog inte alls med min allergi för tillfället. Så synd :/

 2. Mjaaa för min del är det helg varannan helg ;P… jobbar och är ledig varannan! Tänk att tiden går fort, snart är det höst och vinter igen, HAHHAHA… 4månader går fort dem med!! Härliga bilder på kissen btw…

 3. Vilken söt katt! Självklart ville väl den också kika in bilen =)
  Ja veckorna eller ja tiden för huvudtaget går så jäkla fort!

 4. De känns alltid så jobbigt på söndan men sen går veckan så fort iaf 🙂
  Vilka fina bilder på katten 🙂

 5. lilla söta misse

  ja tiden går faktiskt väldigt fort sa förra fredagen långt tills nästa fred o nu är vi snart där. vi flyttar om två veckor ska bli skoj bara ryggen blir bättre.

  fin torsdag söta du kram

 6. sv: Jag har haft undulater, nymfparakiter och dvärgpapegojor 🙂

  Vädret har verkligen varit underbart, surt att jobba bort s många av timmarna dock >.<

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa