Onsdagar och veckor som går så fort!

051

 

I söndags tyckte jag att det kändes som en evighet till helgen, idag när det är onsdag vet jag att vi snart är där. Helgen, det känns märkligt hur snabbt tiden går egentligen. Såg på tavlan i skolan att det nu är runt 5 veckor kvar till skolavslutningen! Hur gick det till? Jag tänker tillbaka hur snabbt det här året passerat, det är helt galet när man tänker på det. Sen är det så skönt med sommarvindarna och vädret som vi just nu har fått berika oss med. Vem njuter inte av detta?

I lördags när Björn fixade med sin Plymouth så passade snart ettåriga Siven att besöka bilen under tiden. Jag tog foton på henne, buskatten!
Hoppas eran onsdag varit bra?

063

064

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

50 thoughts on “Onsdagar och veckor som går så fort!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.