IBS och powerwalk är ingen bra kombo.


Jag har haft galet ont i magen hela natten. Magen är som en uppsvälld ballong och det beror förmodligen på chipsen jag och William åt igår. Jag äter sällan chips men blev lockad! Det var absolut inte bra och nu har jag äckligt ont! Har legat hela natten och vridit mig med tarmvred! Bestämde mig runt sextiden för att ta en Powerwalk, knöt skorna och gick vid 6:30, ut i regnet och vandrade. Kände värk i magsäcken men fortsatte, har läst att motion är bra… När jag gått i cirka 40 minuter var jag hemma. Min mage då var inte att leka med, den utgav såna smärtor att jag såg svart och fick blodtrycksfall! Jag trodde nog att jag skulle svimma men som tur var fixade William vatten åt mig. Nu ligger jag på soffan, funderar på att försöka mig på att duscha. Är dock oroad, det är så läskigt när man får blodtrycksfall och magen är hemsk så fort jag rör mig.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

30 thoughts on “IBS och powerwalk är ingen bra kombo.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: