016

Sitter och lyssnar på ljudet av min tvättmaskin, utanför mitt fönster faller regnet och från mina högtalare spelas musik. Så fort tvättmaskinen är klar ska jag bege mig mot min renbäddade säng, lägga mig och andas in doften av rena lakan och somna och drömma tills en ny dag börjar. Det är helg och det är något fint med det, en tid för att vakna upp och ladda om mina batterier.
Vet ni att jag precis upptäckte att Nashville släppt volym två av sista säsongen på spotify. Jag älskar den serier, kommer bli så ledsen nästa veckan när det är sista avsnittet! Hur kan dem lägga ner den helt fantastiska serier? Misstänker också skarpt att Juliette och Avery inte kommer sluta tillsammans med varandra, och bara tanken på att han ska fortsätta vara med den där falska Layla känns inte alls kul!
Jag vill ju att det ska sluta lycklig för alla paren i serien, att lägga ner serien så han och Juliette inte blir ett par känns helt fel. Jag vill ju dem ska bli lyckliga igen, det är så orättvist Juliette fick en förlossningsdepression och han älskar ju henne egentligen. Man kan ju bara önska att slutet blir så det åtminstone hintar om att han kommer tillbaka till henne igen, sett att många försöker övertala andra kanaler att ta upp serien. Men tyvärr har jag sett sånt förut, och det blir aldrig så, känns så trist. Jag älskar verkligen serien Nashville, den har allt musik, drama och otroligt mycket kärlek.

Nu hör jag att tvättmaskinen är klar och det är dags för att plocka ur den, imorgon skriver jag igen.

12 kommentarer

  1. Så jobbigt när ens favoritserie läggs ner…svårt att förstå varför när man själv tycker den är så bra. :/ hoppas du vaknar utvilad idag!:)

    sv: sant så sant…är nog inte jättemånga som firar av religösa skäl här.
    Kattis recently posted..Efterlyser: Gästbloggare

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: