047

Varje dag så börjar världen om
allt slår ut i blom
Kom och följ med mig
Varje gryning är ett löfte
som, du ska bry dig om.
Kom och följ med mig.

Varje morgon varje dag,
nattens timmar allting vill jag ha.

Solen finns på himlen var jag går,
följer mina spår.
Nånting lockar mig och
när kvällen kommer är jag trött,
allting som jag mött,
minnen följer mig.

Varje morgon varje dag,
nattens timmar allting vill jag ha.
Varje morgon varje dag,
nattens timmar allting vill jag ha.
Varje morgon varje dag
nattens timmar allting vill jag ha…

Hörde denna på Fragglarna när jag tittade med William förra veckan, insåg att jag hört den förut och då inte på filmen. Googlade och såg då att The Pinks hade sjungit in den, låten finns på Spotify om ni vill höra den med sång och text. Den är så fin texten, när man lyssnar på den eller bara läser ut den. Det är så sant man ska bry sig om dagen och ta vara på livet!

 

4 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: