Dark Mode Off / On
Tweenieåldern

Min dag.

Kommer bilder om dagen imorgon, men vi har haft en familjedag vid en jättefin plats i skogen. Ni ska som sagt få bilder, just nu ligger jag på soffan hemma hos Björn och här tittar vi på den första X-men filmen. 

13 Comments

  1. Vad fin du är och tuff i pilotbrillorna! Hur kan ditt hår ligga så fint efter en helg med cruising.Har du brylcreme i det;-)
    Ha en fin kväll!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: