Då är vi framme. Denna gång befinner vi oss i Gävle. Nära havsbad och har en solig plats. William och Björn har försvunnit iväg för att bada, men jag stannade här i solen en stund. Just nu lyssnar jag på en norskhund (för visst borde en hund med norska ägare vara en norskhund?) som försöker gräva sig ut ur hundburen i deras bil. 

Om en stund ska vi åka in till Gävle och handla. Jag kommer svara på era kommentarer tror mig, men sitter på mobilräkningen då det inte är något wi-fi här. 

22 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: