Underbara dagar i husvagnen.

IMG_8096

Tanken var att jag skulle uppdatera er om vad som hände på vår resa, men vet ni? Jag la bloggen helt åt sidan och njöt av livet här och nu istället. Det var helt underbart att göra det, men jag har fotograferat, njutit av god mat och umgåtts med min familj. Vi har gjort massor med trevligheter och jag tänkte slänga upp några inlägg här som jag skrivit innan så ni får lite inblick i vad vi gjort.

Vi lever och har haft det galet kul i flera dagar! Jag behövde detta, och det här med husvagn är helt min grej. Det är riktigt roligt och väldigt fritt att ha husvagn, nog för hotell är bekvämt men med tanka på alla pengar man sparat är jag helnöjd! Husvagn är verkligen värt det!

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

8 thoughts on “Underbara dagar i husvagnen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: