Dark Mode Off / On
Semesterresor

Underbara dagar i husvagnen.

IMG_8096

Tanken var att jag skulle uppdatera er om vad som hände på vår resa, men vet ni? Jag la bloggen helt åt sidan och njöt av livet här och nu istället. Det var helt underbart att göra det, men jag har fotograferat, njutit av god mat och umgåtts med min familj. Vi har gjort massor med trevligheter och jag tänkte slänga upp några inlägg här som jag skrivit innan så ni får lite inblick i vad vi gjort.

Vi lever och har haft det galet kul i flera dagar! Jag behövde detta, och det här med husvagn är helt min grej. Det är riktigt roligt och väldigt fritt att ha husvagn, nog för hotell är bekvämt men med tanka på alla pengar man sparat är jag helnöjd! Husvagn är verkligen värt det!

8 Comments

  1. Helt rätt inställning 🙂 att vara på nätet är inte alltid så stressigt eller tar upp tid men samtidigt så för det alltid med sig ett extra lugn när man lägger det åt sidan.

    Hoppas nästa sommar för mig innebär husvagn, verkar så mysigt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: