Dark Mode Off / On
Semesterresor

Campingliv.


Morgonstund i husvagnen. Vi har varit vakna en liten stund, men William slog just igång tvn och här ligger vi alla tre och tittar på tv. Jag tänkte strax gå och ta mig en dusch.  

Det är rätt härligt att campa tycker jag.

Igår grillade vi och det var trevligt. Björn köpt ett partytält och ett campingbord. En pinne till förtältet har gått sönder men denna lösning var perfekt! Dessutom älskar jag den gröna färgen, blir en snygg kontrast mot 70-talsvagnen.
Det är inget bestämt vad vi fortsätta att göra idag. Det visar sig och blir säkert bra. 

30 Comments

  1. Det är säkert trevligt att campa, men jag är alldeles för bekväm. Jag vill ha dusch och toalett inne och slippa ut i regn och rusk eller mitt i natten!
    Det är tur att vi är olika! 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: