Dark Mode Off / On
Semesterresor

Sista dagen på Engesbergs camping i Gävle.

IMG_8196

Vi sista dag slutade med regn på morgonen, vi hade beslutat oss för att vandra runt i närområdet på förmiddagen eftersom vi skulle lämna campingen senast klockan 15:00. Denna camping har potential att bli en riktigt vacker camping, men tyvärr kändes den väldigt dåligt underhållen. Men personalen var jättetrevliga av dem vi mötte, och alla som bodde på Campingen var trevliga och glada. Vi hade solplats och vi hade det mycket bra. Tyst var det på campingen också, så jag kan absolut rekommendera ett besök dit. IMG_8206

Hur som helst, vi väntade på att regnet skulle avta och den saken skedde. Så vi tog en promenad och tittade på hamnen och närområdet. Det var väldigt fint så jag passade på att fotografera.

IMG_8227

Vi såg en familj med svanar. Nog är det spännande med svanar? Så himla vackra! Jag tycker det är intressant att ungarna är mörka och att dem sedan blir vita?! Till och med näbben har ju en annan färg än på vuxna svanarna.

IMG_8215

Så himla vacker hamn! En riktig idyll!

26 Comments

  1. Jag tycker att svanar är lite läskiga (haha känns som en återkommande grej för mig det här?). Har hört att de kan bli väldigt aggressiva?

    1. Haha :D. Stackare och jag fotar sånt du ogillar hela tiden :-p. Jo det kan dem, men tror det är när man får gör nära. Man märker ganska tydligt deras gränser på kroppsspråket. Djur visar ju ganska snabbt när dem tycker att man är för nära. Om dem äter obehindrat så förstår man ju att dem inte ser människan som ett hot :).

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: