010

Idag tog jag mig ut med William en sväng. Vi gick till Mcdonalds och lunchade tillsammans och sedan har vi varit på Poketion tillsammans. Pokemon och motion, poketion helt enkelt. Vi har letar och funnit några stycken kom sedan hem och jag lagade middag idag till oss alla. Det blev falafel med körsbärstomater, sockerärtor, babyspenat, avokado och till det hade vi majstortillas tycker dem är godast.

Björn kom hit och ville till Biltema som finns i Borlänge, jag satt kvar i bilen men sedan tog vi en promenad genom vattenparken där vi fångade några fler Pokemons. Vi åkte sedan ut mot Romme för att handla lite glass och åkte sedan hem mot Falun igen. Tog en promenad runt Gruvan där vi fångade några Pokemons till och sedan åkte vi hem hit. Björn åkte hem till sig, och jag tog en till promenad och letade Pokemon ensam en stund. Tills William och hans kompis Ollis hängde på ner till stadsparken. Jag har insett att Pokemon är bra för mig, jag kommer ut och jag behöver komma ut. Jag velar lite i olika saker, och jag kanske berättar här eller inte. Jag har ännu inte bestämt mig.

Nu ska jag svara på era kommentarer, och sedan ta det lite lugnt igen.

58 kommentarer

  1. Det går ut på att fånga, värpa ägg 😉 , leta och tävla med dem. Det är jättekul, jag trodde verkligen inte att detta skulle vara något för mig. Men nu efter att ha börjat är jag fast :D. Fördelen är helt klart all motion man får, man går glatt en längre strecka för att fånga dessa elektroniska djur :D. Testa :D.

 1. pokemon glen nu då som de säger här hi hi
  nä hrä gör barnen men ja har inte ens kikat på det faktiskt

  vilken fin bild du hade härligt me blommor

 2. Åh så kul det låter 🙂
  Jag tycker Pokemon har mer fördelar än nackdelar ( min brorsa kör det då och då), är lite sugen på att testa själv 🙂

 3. Älska donken. Blir tyvärr rätt mycket donken för mig när jag är ute och reser på jobb för det är vad jag hinner med haha!

 4. Kul för er med pokemon och motion 🙂
  Jag har inte börjat med det dock, håller mig till motion och promenad 😉

  Vacker bild! 🙂

 5. Tror att pokemon är bra för nästan alla! Förutom de som trillar i vatten eller springer ut på motorvägar i sin jakt!

 6. Vad mysigt! 🙂 Pokemon har verkligen slagit igenom.. jag har dock inte hoppat på tåget själv utan Henrik spelar här 🙂 Pokenader brukar vi ta 😉

 7. Jag är inte så insatt i Pokemon,men det är nog bra för somliga. Speciellt ger det både endel utmaningar plus motion samtidigt. Kram

 8. Tycker det är jättekul att jaga pokemon haha 😀 Har också varit ute och letat med barnvagnen en del. Ser nog lite halvkul ut men det bjuder jag på 😉

 9. Ja, jag tror som sagt också att det är övervägande fördelar med Pokemon och inte minst då att fler kommer ut och rör på sig 🙂

  SV: Det är det verkligen, särskilt att lyssna på tycker jag. Han har sådan tyngd bakom varje ord, varje påstående och man blir verkligen motiverad och inspirerad!

  Haha ja, nog blir det en del OS alltid 😉
  men ser nästan mer fram emot paralympics och se hur det går för oss där. Vi möter Brasilien, Tyskland, Kanada och Algeriet i gruppen där, med start 8 september 🙂

 10. Hej
  Vilken givande och fin sommar du haft .
  Här i Skåne känns det som vi kommit in i höste lite, många blommor har ju blommat över och bönderna skördar rågen med ( det är nästan två veckor sedan de började),
  Er middag lät så god.
  Lycka till nu med ditt jobb och pluggande.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa