Blindtarmsinflammation och smärtor.

Igår fick jar veta att jag har en blindtarmsinflammation och låg således på kirurgen. Men eftersom det var en inflammation och inte infektion åkte jag hem efter att själv bett läkaren. Jag ligger alltså hemma och har ont istället. Kanske verkar konstigt att vilja vara hemma, men sängarna på sjukhus är verkligen inte skapta för långa människor, fick ligga böjd med smärtan och sover dåligt med dropp och sånt. 

Hur som helst, nu när jag har inflammation ökar risken för infektion så hoppas på att bara fortsätta ha ont utan feber eller sånt. Smärtan lär ju avta när inflammationen är över tänker jag. 

Jag ligger mest på soffan just nu, så därmed tar jag det bara lugnt. 

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

8 thoughts on “Blindtarmsinflammation och smärtor.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: