Idag har jag storstädat, bort med julen och bort med damm.

Jag kom hem vid ett tiden idag och efter det har jag städat. Först bort med julen, damma och göra fint. Sedan har jag städat Williams rum och slängt sånt han sparar som är helt onödigt att spara som tuggummipapper och annat. Förstår inte hur svårt det kan vara att bara slänga sånt, jag har även dammat på hans rum, köpte ledlampor till hans lampor han har på rummet och matade hans groda.

Sen i resten av hemmet har jag flyttat på lite ljusstakar, och dammat. Gjort fint och det känns nu verkligen fint här hemma. Jag är helnöjd, nu börjar man inte storstäda så här rejält igen förrän till sommaren. Tycker faktiskt det luktar galet gott när man storstädat håller ni med? Hela hemmet får ett sånt rent och fint intryck. Sen får jag väl erkänna att jag städar ofta ändå, men när man riktigt storstädar så där. Jag älskar saken.

Sammanlagt har jag städat i 6 timmar idag, så jag tycker nog att jag får kalla mig duktig. Det blev således knappt något bloggande idag för min del, tycker väl rent spontant att det jag gjort istället vägde upp att blogga.

Nu ska jag svara på era 40 kommentarer som väntar, läsa bloggar och sedan ska jag faktiskt ta det lugnt. Hoppas ni haft en fin måndag, har ni börjat jobba idag förresten?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

15 thoughts on “Idag har jag storstädat, bort med julen och bort med damm.

 • 2 januari, 2017 at 21:06
  Permalink

  Skulle verkligen också behöva göra det!! Duktig är bara förnamnet på dig haha!
  sv: Tack vad kul 😀
  A M recently posted..ENERGI PÅ GYMMET

  Reply
 • 2 januari, 2017 at 22:50
  Permalink

  Å vad skönt att ha städat bort julen 🙂 Det tänkte vi göra imorgon!
  NICOLE recently posted..Hemma igen

  Reply
 • 2 januari, 2017 at 22:51
  Permalink

  Å vad skönt att ha städat bort julen 🙂 Det ska vi göra imorgon 🙂
  NICOLE recently posted..Hemma igen

  Reply
 • 3 januari, 2017 at 13:16
  Permalink

  Duktig du är! 🙂
  Våran gran åkte ut för nån dag sen och idag åker tomtarna ner i kartongen 😉 ska bli skönt att rensa bort lite faktiskt 😉

  Sv: Tack! **
  Annie recently posted..Positiva känslor i kroppen ..

  Reply
 • 3 januari, 2017 at 16:25
  Permalink

  Shit, städa i sex timmar, det är inte illa!!! :O

  SV: Det hade vi verkligen. Precis sådär fint och mysigt som man vill att det ska vara 🙂
  På nyår var vi hos svärföräldrarna, åt trerätters, spelade kort och skålade in det nya året i badtuna under bar himmel. Sämre kan man ju ha det känner jag 🙂

  Hoppas starten på det nya året har varit bra och att hela 2017 blir bättre än vad 2016 var för dig!
  Johan recently posted..Såhär var mitt 2016

  Reply

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: