fbpx
Dark Mode Off / On
Högtider & födelsedagar

Nyårsafton 2016.

Igår åkte vi hem till Björns pappa för att fira nyår. Det var jag, William, Björn, Björns bror och syster med partners och Björns pappa samt Williams kusin. Det var himla god mat och väldigt roligt sällskap, jag var ju lite ur form igår, men det gick bra ändå.

Den goda förrätten var en soppa med musslor! Så galet god verkligen!

Sedan var det middag. Kött och ugnsbakad potatis, beasås och sallad. Så himlans gott! Om ni undrar vad jag har i glaset var det Pommac, jag var chaufför igår och dessutom dricker jag ju inte alkohol.

Första efterrätten var också jättegod. Gillade verkligen den jättemycket!

Sen gick vi ut vid 00:00 slaget för att säga Gott nytt år och fira in det nya året. Jag och William skålade åter igen i Pommac! Några kysstes på tolvslaget och andra läs William surade för han inte såg några raketer.

Sen vips började vi se raketerna och då var nyåret jättebra igen för William.

Han satte sig på balkongräcket och spanade ut på raketerna. Om ni tror han sitter högt gör jag inte det, utan balkongen är på första våningen.

William hade bakat en jättegod kinderäggstårta! Den var galet god och trots att man knappt orkade något så skulle jag lätt äta den igen.

Hoppas ni hade ett fint nyår ni med! Idag fyller min mormor år och jag har grattat henne på födelsedagen så klart, och om en stund ska jag köra tillbaka till Björn med bilen för lunch.

Kram och gott nytt år på er! Nu är det alltså 2017!

20 Comments

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: