Jag skrev ju tidigare idag att vi skulle äta thai, men så blev det inte. Anledningen till det var att stället vi skulle äta på var stängt. Så istället drog vi och åt Indiskt som William föreslog. Mycket gott det också, jag älskar verkligen att äta indiskt det är så mycket kryddor och väldigt gott dessutom.

Efter vi varit och ätit åkte vi till Mio. Björn ska köpa en ny säng så han kikade där först, det var dock jag som kom därifrån med saker.

Lammskinn vilket jag dock inte tror är äkta för jag kollade innehåller och står verkligen inte att det är djur någonstans, dessutom var fällen så pass billig att jag verkligen inte tror det skulle kunna vara äkta.
Riktigt mjuk och fluffig och den ligger nu i soffan efter Williams önskemål.
Sedan dessa två kuddar som också är i soffan, jättefina verkligen och färgen passade perfekt till filten vi fick från jobbet. Kommer bli helmysiga att ha i soffan, jag gillar att ha kuddar i soffan. Tycker det är jätteskönt att lägga huvudet med kuddar när man tittar på tv i soffan.

Sedan åkte vi till PMU på Ingarvet, jag sprang in och fyndade ett gäng med böcker. Jag är ju boktokig och är det billigt kan jag inte låta bli. Blev en hög med föräldraböcker och sedan två Bland Tomtar och Troll som jag samlar på.
Efter att jag sprungit runt och trängt med vad som kändes halva stan på PMU gick jag över till Ta Till Vara där fyndade jag dessa två spel till William. Han gillar ju sånt här så han blev helnöjd, köpte även en tavla till Björn för 40 kronor.
Sedan åkte vi mot Kniva där vi befann oss på fika en liten stund, nu är jag hemma och har en maskin med tvätt igång. William och Björn ska ut och äta tillsammans med Björns bror och familj, samt Björns släkt ikväll. Så jag tänkte bara softa på här hemma. Det är skönt det med!

46 kommentarer

  1. Vad kul med lite nytt till hemmet!
    O indiskt, det var länge sen 😉 Mm det är gott 😉

    Hoppas Du får en bra onsdag :)**

  2. Gott med indiskt, fast jag aldrig har ätit det 😛 Men det både låter och ser gott ut! Kul med fynd, jag älskar också göra fynd, speciellt böcker för nästan inga pengar alls =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa