Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Årets första semla.

Idag kom Lisa och lilla Alice till Maxi för att äta semlor och för att sedan gå hem till mig för att fotografera den lilla tjejen som nu är 2 månader. Nu kanske det låter som lilla Alice åt semlor men det gjorde hon såklart inte, det gjorde istället jag och Lisa.

Den som följt min blogg under flera år vet att jag älskar denna tid på året när man kan svullna semlor! Jag absolut älskar semlor helt galet mycket, tycker det är godaste fikan helt klart!

Vi hade i alla fall jättetrevligt och Alice var så glad hela tiden, visar bilder en annan dag då vi ska till Björn nu.

Just ja vi var till tandis jag och William idag och han var jätteduktig.

Related Tags:

26 Comments

  1. Men åh det lät verkligen som en mysig dag!=) Och min sambo är likadan som du, äälskar semlor och äter gärna en nu och då 🙂 Får köpa hem till honom och överraska 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: