Idag kom Lisa och lilla Alice till Maxi för att äta semlor och för att sedan gå hem till mig för att fotografera den lilla tjejen som nu är 2 månader. Nu kanske det låter som lilla Alice åt semlor men det gjorde hon såklart inte, det gjorde istället jag och Lisa.

Den som följt min blogg under flera år vet att jag älskar denna tid på året när man kan svullna semlor! Jag absolut älskar semlor helt galet mycket, tycker det är godaste fikan helt klart!

Vi hade i alla fall jättetrevligt och Alice var så glad hela tiden, visar bilder en annan dag då vi ska till Björn nu.

Just ja vi var till tandis jag och William idag och han var jätteduktig.

Relaterade etiketter:

26 kommentarer

  1. Men åh det lät verkligen som en mysig dag!=) Och min sambo är likadan som du, äälskar semlor och äter gärna en nu och då 🙂 Får köpa hem till honom och överraska 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa