My little pony – Nya till samlingen.

Gula ponnyn till vänster – Posey, Bredvid henne ser ni den rosa Lickety-Split henne hade jag som so-soft-ponie innan. Men nu har jag henne även som “vanlig”, bredvid henne står Baby-Lickety-Split First Tooth.
Min bror kom hit idag med ett helt gäng My little ponys han gav över till mig. Jag blev så klart helt galet glad! Var flera jag inte hade sedan tidigare och sen var flera i otroligt fint skick.

Sedan har vi en G4 pony Sunny daze jag samlar normalt på G1 och några G2 men funkar med G3 också. Men i första hand är G1 det jag samlar på.

Sedan har vi Tootsie, denna ponny känner jag många som haft som barn. För mig är hon helt ny i samlingen. Väldigt fin ponny!

Sedan har vi Lemondrop, henne hade jag sedan tidigare och då även hennes tillhörande stall. Brevid henne står Sparkler en jättefin blå ponny som jag endast sett på bild tidigare. Hur fin som helst!
Sedan var det Baby Glory och bakom henne står den blåa med rosa man Wind Whistler.
Lite närmare bild på Wind Whistler och bredvid henne står Starshine och Windy, ute på kanten ser ni sedan Parasol.

Sedan två tvilling baby-ponies dessa två heter Sniffles and Snookums.Är så glad över dessa fina skönheter som fått flytta hem till mig!
Att samla på My little ponys är så roligt!

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “My little pony – Nya till samlingen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: