Tankar om underlivet.

Har ni sett reklamen ovan? Jag höll på att skratta ihjäl mig i soffan hos Björn för några dagar sedan när jag såg den. Mitt torra underliv! Jag har sedan gått runt och skrattat inombords åt denna reklam. Typiskt min humor!

Eftersom jag är inne på ämnet med underliv så ringde skyddat nummer till mig idag. Förstod direkt att det måste vara barnmorskan från MVC så fick lite av ångest. Det var som jag misstänkte, hon presenterade sig och lät allvarsam så under ett par sekunder trodde jag att “nu ser det onormalt ut” men vet ni, allt såg bra ut! Mitt underliv är alltså glatt och friskt! Det gjorde min dag väldigt bra!

Så det var dagens tankar om underlivet.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

33 thoughts on “Tankar om underlivet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: