Bästa frukosten är verkligen frukt och bär av olika slag tycker jag. 

Så himla gott och nyttigt verkligen. Jag sitter på bussen och ska åka mot jobbet, det är ju måndag. Inte så roligt väder idag, mulet och tråkigt. Men blir säkert en bra dag, jag försöker verkligen tänka positivt fast är inne i en svacka så då är det inte lika lätt. 

Nä nu måste jag vara glad, det här blir en bra dag. Det här blir en bra dag, man lär väl tänka positivt eller hur? 

36 kommentarer

  1. Det går i perioder, men just nu är jag inne i en period där jag alltid har ftysta hallon på gröten varje morgon. Det är nice! 🙂

    SV: Det hoppas jag verkligen att vi blir, men jag hoppas vi kan kriga till oss en trettondeplats i serien, för om vi slutar sist, då tror jag risken är stor att vi får möta Mora i kvalet och ja… det kan du ju bara tänka dig hur nervigt det skulle vara…
    Johan recently posted..fett och sockerskatt

  2. Vilken god frukost. Hoppas du kommer ur svackan snart. Och bra att du tänker positivt, det är inte alltid så himla lätt. Ha en fin kväll. Kram Anika

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: