Lyxsemla med William och att få nytt i hemmet.

Idag efter jobbet åkte jag direkt hemåt. Något annat fanns liksom inte på världskartan för jag var helt galet trött. Jag stupade ner i soffan och sov i två timmar, man tänker ju då att nu måste jag vara riktigt pigg. Fast så är inte fallet, jag är lika trött nu som jag var när jag somnade. Trötthet alltså, ibland kan man inte annat än undra hur trött en människa kan bli.

Men nog talat om tröttheten, runt 14:00 tiden så kom en besiktningsman från Kopparstaden hit. Jag hade förfrågat om man kunde få bänkskivorna utbytta, detta skulle då han kontrollera. Han tyckte dock bänkskivorna var fina men såg att mitt sovrum borde tapetseras om och att badrummet behövde målas om i taket och vid dörrkarmarna! WOHO kände jag som blev skitglad! Det betyder således att mitt sovrum nu ska få nya tapeter, det kommer bli fint så jag ska ner och låna tapetböcker i Bobutiken imorgon tänkte jag.

Efter jag fått lägenheten besiktad ringde William och ville ha med mig till SIBA, han skulle köpa en ny telefon hade han bestämt sig för så vi gick dit. Jag tog även och bjöd honom på Lyxsemlan han så länge velat ha. Den gillade han i massor, lyxsemlan är alltså en semla med nutella (som jag nötallergikern istället får sylt i) och mjukglass! Helt galet god verkligen! William var helnöjd att han äntligen fick den.

Efteråt gick vi in på SIBA och William handlade sin telefon. Nu är han på väg hem han har varit och spelat bas, och jag ska ta och vika tvätten samt städa här hemma. Sen blir det väl bara kväll för oss antar jag.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

48 thoughts on “Lyxsemla med William och att få nytt i hemmet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: