Tänkte var med i den här bloggutmaningen. Kan ju vara lite roligt, jag börjar med 01 om en stund, och sedan gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars. Får se om det inte kan bli lite roligt.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning #maxword.

04 – Jag som liten

Vem var jag som liten? Som bebis var jag precis som William alltid glad har jag fått höra. Nöjd och glad, det var jag nog ganska länge tror jag. Men som alla i min släkt har jag ärvt en envishet som tagit mig rätt långt i livet. Jag växte upp som nummer ett i en syskonskara på fyra. Var ganska ansvarstagande som barn och tog gärna hand om mina syskon och annat med.

När jag ser på William, ser jag mig själv i samma ålder. Det är ganska intressant så där när man tänker på saken.

18 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: