Jag fick ju äntligen tag på den fina sjalen från Blingo som Anine Bing designat. Så nu har jag båda modellerna. Älskar USA-mönstret! Kommer bli så himla fin till de perfekta kläderna.

Sen fick jag även tag på den absolut sista ljuslyktan från från Pandaförsäljningen med en Isbjörn som jag inte hade sedan tidigare. Jag älskar dessa fina ljuslyktor.

29 kommentarer

  1. Jag har ljuslyktan med fjärilar på 🙂 är det en serie alltså, hur många motiv finns det?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

Upptäck mer från Orsakulla mamma vid 20 - Dalaliv, finporslin & pudelliv!

Prenumerera nu för att fortsätta läsa och få tillgång till hela arkivet.

Fortsätt läsa