William vann ett presentkort på cafe Fokus på tipspromenaden för några år sedan. På kortet var det 100 kronor så William bestämde att vi skulle fika idag. Så blev det. William fick tre olika kakor och en smörgås samt en läsk för sin 100.

Jag köpte en prinsessemla, en ostfralla och lite Pepsi. Det var jättegott och där satt jag och William och hade det riktigt mysigt tillsammans.

Jag hade ett presentkort på Åhlens där det dessutom fortfarande var 20% rabatt på allt porslin. Så det fick bli en kaffekopp från Mon Amie. Snart har jag nog en helt uppsättning om det fortsätter så här med presentkort S.

Jag hade även en födelsedagscheck på The Body shop, som hade 20% rabatt på hela butiken så då köpte jag denna presentpåse, och ja jag älskar ju kokosnöt så detta ovan var ju perfekt!

Ljusgruvan här i stan ska tydligen flytta och hade där med 10% i hela butiken, och massor med andra bra erbjudanden. Jag hittade 6 så otroligt vackra tallrikar där för 50 kronor styck. Det sista som var kvar och jag kunde inget annat göra än köpa dessa! Jag älskar ju rosa, och förstå hur fint det kommer bli att servera mat på dessa? Märket under tallrikarna är Mariehult design. Så himla fina, och ja idag blev det verkligen fyndat. Jag älskar reor!

24 kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: