Bloggutmaningen dag 7.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.

Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars. Får se om det inte kan bli lite roligt.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

En konsert att minnas

Tänkte ett tag, jag har varit på så många olika konserter. Men Rockstad Falun är en sån där sak jag har roligt på varje år så det får bli det. Ett år jag minns var såklart när William var sjuk i skelettinfektion och några dagar innan blivit utskriven från sjukhuset. Det berör mig eftersom han var så glad över att få följa med in på Rockstad. Stackaren hade ju legat på sjukhus i en vecka och haft så ont.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

26 thoughts on “Bloggutmaningen dag 7.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: