Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

The Last Unicorn – DVD-film.

Idag kom den alltså hem till mig. Filmen som nog är den vackraste tecknade filmen som gjorts. Filmen med citat som liksom går rakt in i själen på mig, filmen som har allt från lycklig kärlek, till olycklig kärlek. Kamp och styrka, rädsla och sorg. Jag skulle kalla denna film för en sådan film man kan visa för barn, men borde se igen som vuxen för den sprider ett budskap till vuxna som barn är för små för att se.

Dessutom har jag nog aldrig hört så otroligt vacker musik i hela mitt liv som den som är i den här filmen, och märkligt nog blev aldrig Christofer Lee’s medverkan i den här filmen stor i Sverige, trots att han hans röst gör så otroligt mycket för filmen. Se denna film, ta in budskapet och öppna ögonen för sorg, glädje och kamp i ett.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: