Dark Mode Off / On
Blodgivning & välgörenhet

Premie: En elefant för en elefantfadder.

Jag är ju elefantfadder. Ja även Marinfadder, men elefant blev jag i februari. Idag kom denna sötnos ner i brevlådan. En fin liten elefant som således är min premie.

Jag är verkligen stolt fadder.

18 Comments

    1. Vi har aldrig varit tillsammans ☺. Men han är min nära vän som jag umgås med nästan varje dag. Vi firar jular, födelsedagar och annat tillsammans. Jag är oftast hans chaufför på sommaren och ja vi har väldigt roligt tillsammans. Vi har levt så här i snart 13 år ☺.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: