Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Bloggutmaning dag 21.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

21 – Bästa köpet

Det får bli mitt körkort! Så mycket pengar har jag aldrig lagt på något tidigare eller senare, och så mycket har jag nog aldrig behövt något som mitt körkort som jag fick där den 30 november 2007. Jag var helnöjd den där dagen, när kortet väl var mitt. Jag var 23 år och helnöjd! Typ sist ut av mina vänner att skaffa körkortet men jag gjorde det, helt klart mitt bästa köp hittills i livet.

16 Comments

  1. Visst var det fantastiskt när man fick körkortet i handen? Jag tog mitt när jag var 24 år. Den känslan var underbar och en frihetskänsla.

  2. Hehe ja kommer inte ens ihåg vad mitt körkort gick på :/ Kanske har förträngt;)
    Svar: Tack! Ja så himla kul, hoppas man hinner med allt man vill göra;)

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: