Vardags-vego för Alla av Sofia Von Porat.

Jag gillar ju vegetariskt, och eftersom jag vill lära mig laga mer vego för jag mår helt klart bättre av att äta vegetariskt måste jag ju få lite tips från någonstans. Då jag har hennes första bok och gillar den tänkte jag att varför inte köpa hennes nyaste?

Den här boken verkar jättebra, och gillar att det är relativt enkla recept. Perfekt för mig som behöver ha det så enkelt som möjligt. Denna bok köpte jag genom PLUSBOK där man får en vecka gratis. Boken var ju dessutom ganska bra rabatterad där och leveransen snabb. Så är du sugen på att beställa kan du ju gå dit. Om någon tror jag är sponsrad så är jag så klart inte det.

Madeleine Stenberg

Bloggare sedan 2004. Bor i Falun med min son William född 2004. Är utbildad lärare, förskollärare, doula och hjälpmamma samt kursledare i Amningshjälpen. Studerar till specialpedagog.

28 thoughts on “Vardags-vego för Alla av Sofia Von Porat.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: