Dark Mode Off / On
Böcker Fika & måltider

Vardags-vego för Alla av Sofia Von Porat.

Jag gillar ju vegetariskt, och eftersom jag vill lära mig laga mer vego för jag mår helt klart bättre av att äta vegetariskt måste jag ju få lite tips från någonstans. Då jag har hennes första bok och gillar den tänkte jag att varför inte köpa hennes nyaste?

Den här boken verkar jättebra, och gillar att det är relativt enkla recept. Perfekt för mig som behöver ha det så enkelt som möjligt. Denna bok köpte jag genom PLUSBOK där man får en vecka gratis. Boken var ju dessutom ganska bra rabatterad där och leveransen snabb. Så är du sugen på att beställa kan du ju gå dit. Om någon tror jag är sponsrad så är jag så klart inte det.

28 Comments

  1. Hade varit roligt om du skrev ett inlägg (kanske redan finns?) om hur du blev doula och hur du kombinerar dina jobb. Jag själv är utbildad lärare i F-3 till sommaren och älskar barn och så nyfiken på det här med doula 😀

    1. Vet du det gör jag så gärna :D. Är det okej om jag skriver inlägget till helgen bara? Jag är så himla trött just nu är mycket i huvudet :).

  2. underbart, jag tror också jag mår bättre av att äta vegetariskt, men har som taappat bort det lite. Men snart nog! Här ätit vegetariskt förr, så det tror jag att jag skulle kunna börja med igen 🙂

  3. Älskar att samla på mig vegetariska recept, och jag har ju testat en del under mina snart två år som vegetarian. Kanske borde börja tipsa på rätter på bloggen! Kul att du är intresserad av att äta mer vegetariskt 🙂

  4. Jag skulle också vilja äta lite mer vegetariskt men det är så svårt. Dels är det så mycket vi inte gillar, mannen tål inte quornprodukter plus att vi äter LCHF så det är lite för många parametrar för att jag ska orka. Men vi äter ganska mycket halloumi med olika sallader och det är ju veg förstås!

  5. Jag gillar vegetarisk mat, men är super dålig på att laga det.
    Man kanske skulle köpa en vegetarisk kokbok och börja lära 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: