Dark Mode Off / On
Utmattningssyndrom

Utmattningssyndrom – När intrycken kör slut på kroppen.

Den här dagen blev inte så bra. Eller ja egentligen var den inte dålig eller så men den blev för mycket för mitt huvud. Jag hade medarbetarsamtal och på något vis körde det slut på min energi helt och galet och totalt. Det här gjorde att jag helt enkelt däckade väl hemma. Det blev för mycket att tänka på, för mycket att sortera och analysera. Att fundera kring hur och varför. Min hjärna gillar inte för många intryck och det vet jag, jag tror att bussen som var försenad la grunden för dagen.

Sedan att jag var med på ett nationellt prov och sen avslutade allt med medarbetarsamtal. Hjärna sa liksom stopp och det märktes. Jag sov från strax efter klockan tolv till 15:30, helt utslaget på soffan. Drömde något om att jag red på en häst och fort gick det. Kanske lika som min min hjärna upplever att tiden igen idag.

Imorgon får jag i alla fall sovmorgon, och då tänkte jag ta det lugnt. Dammsuga lite snabbt bara men annars bara ta det väldans lugnt. Sånt behöver man ju ibland ni vet, ta det lugnt och låta tiden ha sin gång.

Nu ska jag bege mig mot sängen igen, min hjärna och kropp behöver vila. Jag kommer somna ganska omgående det känner jag i kroppen.

22 Comments

  1. Vad jobbigt att det blev så efter medarbetar samtalet. Mitt gick bra men jag var så nervös att jag inte klarade att vara super seriös, jag HATAR det…. Hoppas du känner dig utvilad imorgon, stooooor kram

  2. min hjärna och kroppp behöver också vila, fy! Jag är sååå slut! Men har första kursen i stresshantering idag, så hoppas klara detta bättre i framtiden…

  3. Förstår att det blev för mycket för hjärnan att ta emot :/ Men det låter klokt med en lugn morgon så du får återhämta dig och samla kraft inför den nya dagen =) Kram

  4. Jag tycker du är duktig med jobbet, arbetsträningen och det du gör<3
    Förstår .. jag känner mig med tröttare på nåt sätt.
    Hur mycket arbetstränar du?

    Kram*

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: