Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Evenemang & fester

Lisas trettioårsfirande på Pinchos och Pitchers i Falun.

Man skulle ju kunna tro att eftersom det ekat ganska så tomt här idag att jag är bakis. Men så är inte alls fallet, istället har jag bara tagit det väldans soft. Handlat lite, tittat på serier, diskat och ja bara tagit det lugnt.

Men nu ska jag berätta om gårdagen som var hur rolig som helst!

Lisa hade bokat bord på Pinchos här i stan, jag tog först en hallonlakritsskalledrink och det var första gången jag drack något alkoholhaltigt sedan i augusti. För er som kanske oroar er för mediciner och alkohol, jag äter inte längre antidepressiva eftersom jag mår bra psykiskt. Jag har inte längre panikångest eller depression så med inrådan av läkare för ungefär 28 dagar sedan började jag trappa ner och är sedan i onsdags helt utan Fluoxetin Mylan. Det känns väldigt bra måste jag säga, känner mig inte nere eller något.

Vi fick in mat vi beställt, själv tog jag vegetariskt igår för magen skulle. Dock mådde magen skit idag i alla fall. Förmodligen ölen, jag insåg nämligen att varje gång jag druckit öl slår min mage bakut dagen efter och det har jag fått erfara idag. Dock hade jag så himla trevligt igår, och det var verkligen värt en kväll med 2 öl och 1 drink. Jag som dricker alkohol räknat på mindre än en hand per år, blev faktiskt imponerad över hur roligt jag hade.

Det var många skratt och så kul att få umgås med Lisas vänner med. Riktigt härliga tjejer måste jag få säga. Det är kul tycker jag att lära känna nya människor, och få göra något annat än sitta hemma en kväll. Sen tänkte jag på det där också, man går ut allt för sällan. Egentligen borde man ordna fler tjejmiddagar och sånt. Det är ju skitkul!

Vi pratade om allt och inget. Så där himla lättsamt verkligen, gillar lättsamma människor. Det är så enkelt då att smälta in i samtalen och man får liksom chansen att bara ha det trevligt.

Den här ölen alltså, den var riktigt god. Så där perfekt kall öl fick jag, blev lite av den där känslan av sommar när man satt där med öl. Tycker öl smakar godast sommartid.
Vi gick vidare till Pitchers efter vi varit på Pinchos. Där var det Mora mot Leksand, och jag som är totalt ointresserad hade det ganska kul ändå. Roligt var det när en kille kom fram och frågade hur lång tid det var kvar, och Lisa självsäkert säger ”Det är förlängning och karln skriker, DET är förlängning” Sen säger Lisa till oss ”Eller är det förlängning? Jag vet inte”. Jag höll på att skratta ihjäl mig, så himla roligt!

Det var verkligen en toppenkväll, hela dagen har jag känt att det var KUL att gå ut igår. Kul något som faktiskt förvånade mig, jag har inte tyckt utgång varit roligt på MÅNGA år. Det var säkert 9 år sedan jag hade kul när jag gick ut senast. Så ja, det här var väl värt verkligen!

40 Comments

 1. Vad mysigt du haft det 🙂 o skönt att bara
  Ta det lugnt dagen efter, utan bakfylla.. det klarar man sig utan haha 🙂 kram

 2. Vilken fin bild på dig!

  Kul att kvällen blev så lyckad. Skönt med en lugn dag efter ett intensivt firande.

  (Sent) Svar: Tack för de fina orden.

  Kram

 3. Det låter som en riktigt bra kväll! Och åh vad skönt att du inte känner av några biverkningar av att sätta ut medicinerna, kram!

 4. Låter ju som om ni har haft det hur trevligt som helst. Och gott med drink!

  Sv; nej det är verkluven inte kul. Speciellt nu när vi är i London. Bra tajming xD

 5. Så roligt att höra att det blev en så bra utgång för er!:D Lika kul att höra att du slipper medicin nu också, underbart! Hoppas du har en bra söndag också!:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: