Tänkte var med i den här bloggutmaningen. Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning #maxword.

26 – En blogg att hylla

Ännu en gång är jag en tråkmåns. Men vet ni alla bloggar jag följer borde få hyllas och då blir det ett superlångt inlägg. Istället så gör jag så här, alla er jag kommenterar hos eller som kommenterar hos mig borde hyllas. Ni är fantastiska allihopa!

2 kommentarer

    1. Ja det kändes så svårt att välja någon av er, känner som du det blir ju vänner och man läser varje dag och bryr sig om :D. Kan inte välja 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: