Dark Mode Off / On
Hjälpmamma & kursledare

Amningsnytt nr 1 2017.

Som jag skrivit förut så betalar jag 250 kronor per år till Amningshjälpen. Detta då jag tycker att det är viktigt att sprida amningskunskapen och jag tycker den föreningen förtjänar pengar för det arbetet de gör.

Som medlem får jag medlemstidningen 4 gånger per år, den är riktigt bra! Och bra information om amning och annat. Även om du inte ammat själv, så tycker jag absolut att det är värt att bli medlem. Man sponsrar ju något som många behöver hjälp med, och man får även hjälp själv. För mig som hade det jobbigt med amningen har Amningsnytt gett mig massor med kunskap och glädje jag önskar jag haft när jag blev mamma.

Min tidning hade landat ner i brevlådan igår när jag kom hem från jobbet.

10 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: