Eko – En tidning från WWF för oss faddrar.

Jag är ju Marinfadder och Elefantfadder (ni tycker väl jag tjatar hål i huvudet på er snart om detta. Men vet ni jag är STOLT Fadder så det får ni bara leva med.) Hur som helst i måndags låg denna fina tidning nere i brevlådan när jag kom hem. Gissa vem som blev glad! Så himla fin läsning, och för mig som älskar djur och natur känns det underbart att få läsa.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

4 thoughts on “Eko – En tidning från WWF för oss faddrar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: