Dark Mode Off / On
Blodgivning & välgörenhet

Eko – En tidning från WWF för oss faddrar.

Jag är ju Marinfadder och Elefantfadder (ni tycker väl jag tjatar hål i huvudet på er snart om detta. Men vet ni jag är STOLT Fadder så det får ni bara leva med.) Hur som helst i måndags låg denna fina tidning nere i brevlådan när jag kom hem. Gissa vem som blev glad! Så himla fin läsning, och för mig som älskar djur och natur känns det underbart att få läsa.

4 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: