Dark Mode Off / On
Reklam

BUZZADOR – Santa Maria Street food

Jag fick äran att testa Santa Maria Street food, och det här blev en väldig HIT här hemma. Så himlans gott. Jag köpte 4 laxfilér och följde sedan receptet. Det här blev verkligen lyckat!

Jag gillar grönsaker så det hade vi så klart till. Sedan laxen, Turkisk yoghurt och Lemon Chutney. Det var verkligen hur gott som helst!

William kan ju lätt bli kräsen i maten. Mycket för att han är i den där åldern när man ska vara skeptisk emot mat ni vet. Men han tyckte det var jättegott. Björn sa även han att det här var en hit. Så är ni och handlar och vill testa något nytt? Prova Santa Maria Street food, det var verkligen hur gott som helst!

22 Comments

    1. Åh ja :D. Jättegott och kul med nytt :).

      Tallrikarna köpte jag på en butik som heter Ljusgruvan här i stan på rea för 50 kronor styck. Men märket heter Design By Mariehult Sweden :). Så googla på det så kanske du också hittar dem 😀

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: