Dark Mode Off / On
Böcker Läraryrket

Två paket med 18 böcker, för oss som gillar utvärderingsexemplar.

Jag är lärare och jag ÄLSKAR utvärderingsexemplar. Jag såg att Sanoma nu hade så man kunde få en hel hög med böcker att utvärdera. Självklart ville jag det, så jag tog detta. Även så hade Studentlitteratur liknade så beställde lite därifrån. Alla böckerna hade kommit idag när jag kom till jobbet. Gissa vem som nästan hade lilla-julafton?!

Älskar verkligen det här med att få testa gratis läromedel, och sedan kolla vad man skulle vilja ha till eleverna. Det finns så himla mycket roligt verkligen!

10 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: