Dark Mode Off / On
[instagram-feed]
Läraryrket

Utvärderingsexemplar från Natur & Kultur.

Jag ÄLSKAR verkligen utvärderingsexemplar. Jag skulle kalla mig en nörd i saken, men så fort det kommer ut något nytt man får gratis så passar jag på att ta till mig det. Dels för att det är grymt intressant med böcker och man får massor med inspiration som lärare. Man får nämligen kanske upp ögonen för något bra läromedel som man kan köpa in för eleverna, men också för att det är så härligt att bläddra i. Just igår fick jag denna till jobbet. Wings får årskurs 9 visserligen, men det är ändå bra. För det finns alltid någon elev som behöver extra utmaningar. Perfekt då om man kan kolla redan nu i högra åldrar.

Förresten så hade jag Wings på högstadiet. Men tror det var flygplan och fåglar på de böckerna? Eller så minns jag helt fel…

2 Comments

  1. Vad roligt att testa! 🙂 Känner inte igen wings från när jag gick i högstadiet, men man har ju olika överallt 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma sedan 2004. Bor med min mellanpudeltik Lizzla född (230225), hon kom till min efter att hennes älskade och saknade storasyster Skilla (190919) dog framför mina ögon i en bilolycka den 15 april 2023..Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, och speciallärare i språk, läs- och skrivutveckling med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.