Dark Mode Off / On
Questions & Answers

Bloggutmaning dag 31.

Tänkte var med i den här bloggutmaningen.  Gör jag alltså en dag fram tills slutet av mars.

Detta är en del av sweetwords och maxarna utmaning  #maxword.

31 – Nämn något från mars 2016

Det får bli när William ramlade på cykeln och slog upp hela knät. Vi fick åka in till akuten för att sy ihop det, det var alltså rejält djupt och blodet ville aldrig sluta rinna typ. De plockade ur massor med grus och stenar och sydde ihop honom. Han fick för första gången bedövning och det gick jättebra.

8 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: