Dark Mode Off / On
Tv-serier, film & musik

Traderafynd.


Fick tag på denna löjligt billigt på Tradera. Älskar verkligen Tradera! 

37 Comments

  1. VD är ju så bra! Tyvärr så såg jag finalen nu och förmodar att det var det absolut sista avsnittet =( Måste googla det, men det verkar faktiskt vara så att det inte kommer fler säsonger nu. Jag har alltid laddat ned för jag orkar inte vänta tills det kommer ut, har alltid legat i takt med att avsnitten sänds i USA, hehe.
    Svar: Det var verkligen supergott!

  2. Nyfiken, hur billig? Jag har just den här men jag är ute efter de senare säsongerna och då kanske tradera har dem också 😀

    Sv; ja, det är skönt att ha det överstökat i alla fall!
    Ja, men det är bra faktiskt. Hade jag inte varit sjuk hade jag velat prestera bättre, men man kan inte önska sig allt i världen tyvärr. Men att uppdatera sig är jätte bra! Man kan ju köpa sig en mini Anne som man kan öva hemma på! 🙂

  3. jag gillar också tradera 🙂 vad fick du denna för? jag ÄLSKAR vamper diaries sieren <3 önskar dej ene härlig Lördag kram Moa

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: