Bokläsardag.

Idag efter jag kom hem såg jag senaste avsnittet av SKAM och sedan slängde jag mig på soffan för att läsa ut boken Ge ditt barn 100 möjligheter istället för två. Den var så bra och läsvärd. Jag hade hört mycket om den sedan tidigare, men fick nu då alltså äntligen orken att läsa den. Det här är väl en sån där bok alla förskolor och skolor borde ha, där all personal skulle läsa den. Det är en sån bok alla vårdnadshavare borde läsa och fundera kring.

Jag är feminist men även väldigt intresserad av genusfrågor, det märks nog mestadels när jag kommer igång och talar om ämnet och i bloggen syns det nog inte lika tydligt. Jag orkar nämligen sällan ge mig ut till människor med mina åsikter om just genus. Eller jag kan ge med ut på saken med människor i verkliga livet men inte på nätet.

Varför jag inte skriver eller pratar om saken på nätet så ofta är för att jag inte orkar med alla människors ilska. Jag undviker ilska och då försöker jag undvika ämnen där jag behöver bli en del i förbannade människors vardag. Kanske svårt att förklara, men det är så jag fungerar. Jag står helt enkelt hellre upp för mina åsikter face to face än på en datorskärm.

Har ni läst den här boken? Om ni är intresserade ges den snart ut igen, annars så tipsar jag om att låna den på närmaste biblioteket. Jag lovar att ni kommer få er en ögonöppnare.

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

30 thoughts on “Bokläsardag.

  1. Jag är likadan som dig i sånna frågor. Har väldigt mycket att tycka och tänka om sådana känsliga frågor men orkar inte få massa hat och ilska från personer och sitta och diskutera över nätat så det får vara istället 🙂

  2. Jag undviker också politikprat, mest för att jag själv är en väldigt ocharmig debattör. Sist det hände råkade jag kalla personen för obildad och att den verkade ha två hjärnceller. Men den uttryckte sig rasistiskt så då får man lite skylla sig själv.
    Jullan recently posted..Veckans downs and ups – v. 15

  3. Jag tycker också det är intressant med genus, har ju inga barn eller arbetar med barn men jag tycker det är intressant att lyssna och diskutera om det 🙂

    kram
    Amanda recently posted..Mathem?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: