Sängen såld och städa undan inför omtapetsering.

Alldeles nyss såldes Williams gamla säng då. Eller gamla, så gammal var den inte. Men ja det var ju inget han använde längre. Inatt ska han sova första natten i den nya eftersom han befunnit sig hos Björn tills idag. Björn han åkte till Kina idag så vi vinkade av honom när han åkte med tåget tidigare. Han blir borta tills den 28:onde, och det är alltså en resa där han ska jobba i Kina så det är ingen semester.

Jag har börjat plockat undan från mitt sovrum. Jag får nya tapeter där i veckan. Imorgon kommer målaren, men det brukar ju inte hända så mycket första dagen utan de spacklar väl och sen får man vänta tills onsdag eller torsdag innan det verkligen händer något. Det ska bli spännande att se resultatet. Jag hoppas att det ska bli fint. Så länge får jag väl sova i vardagsrummet eller något.

Vad gör ni idag?

Orsakullan
Follow
✰ Fina du som tänkt kommentera, läs detta innan.✰

↳ Jag lämnar alltid respons på dina kommentarer här.
↳ Lämnar du din bloggadress, så vänta dig alltid ett besök från mig.
↳ Jag raderar kommentarer som innehåller svar på kommentarer från Din blogg. Även kommentarer med hot, hån, grova ord och kränkande ton raderas.
↳ Jag tar gärna emot feedback/kritik som framförs på ett konstruktivt sätt.
↳ Jag blir alltid glad av fina och vänliga kommentarer. Så kärlek till dig som lämnar kärlek här.
↳ Här kan du läsa om hur jag behandlar dina uppgifter: Integritetspolicy

26 thoughts on “Sängen såld och städa undan inför omtapetsering.

    1. Ja det är jättekul :).

      Björn jobbar på ett företag som tillverkar tågkoppel (det som sätter ihop vagnarna på tågen om jag förstått det rätt), sen hans uppgift på företaget är att han planerar och även åker till olika länder och träffar deras leverantörer för att styra upp med produktion och sånt där. Jag är inte så insatt i hans jobb egentligen. 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: