Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Sängen såld och städa undan inför omtapetsering.

Alldeles nyss såldes Williams gamla säng då. Eller gamla, så gammal var den inte. Men ja det var ju inget han använde längre. Inatt ska han sova första natten i den nya eftersom han befunnit sig hos Björn tills idag. Björn han åkte till Kina idag så vi vinkade av honom när han åkte med tåget tidigare. Han blir borta tills den 28:onde, och det är alltså en resa där han ska jobba i Kina så det är ingen semester.

Jag har börjat plockat undan från mitt sovrum. Jag får nya tapeter där i veckan. Imorgon kommer målaren, men det brukar ju inte hända så mycket första dagen utan de spacklar väl och sen får man vänta tills onsdag eller torsdag innan det verkligen händer något. Det ska bli spännande att se resultatet. Jag hoppas att det ska bli fint. Så länge får jag väl sova i vardagsrummet eller något.

Vad gör ni idag?

26 Comments

  1. åh men gud va spännande o kul med nya tapeter men ja osm du säger till helgen är det nog klart ändå

    vad jobbar björn me ?

    1. Ja det är jättekul :).

      Björn jobbar på ett företag som tillverkar tågkoppel (det som sätter ihop vagnarna på tågen om jag förstått det rätt), sen hans uppgift på företaget är att han planerar och även åker till olika länder och träffar deras leverantörer för att styra upp med produktion och sånt där. Jag är inte så insatt i hans jobb egentligen. 🙂

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: