Sängen såld och städa undan inför omtapetsering.

Alldeles nyss såldes Williams gamla säng då. Eller gamla, så gammal var den inte. Men ja det var ju inget han använde längre. Inatt ska han sova första natten i den nya eftersom han befunnit sig hos Björn tills idag. Björn han åkte till Kina idag så vi vinkade av honom när han åkte med tåget tidigare. Han blir borta tills den 28:onde, och det är alltså en resa där han ska jobba i Kina så det är ingen semester.

Jag har börjat plockat undan från mitt sovrum. Jag får nya tapeter där i veckan. Imorgon kommer målaren, men det brukar ju inte hända så mycket första dagen utan de spacklar väl och sen får man vänta tills onsdag eller torsdag innan det verkligen händer något. Det ska bli spännande att se resultatet. Jag hoppas att det ska bli fint. Så länge får jag väl sova i vardagsrummet eller något.

Vad gör ni idag?

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer! Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

26 thoughts on “Sängen såld och städa undan inför omtapetsering.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

CommentLuv badge

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: