Dark Mode Off / On
Hemma hos mig

Shopping och lite saker från Kina som Björn tagit med hem.

Igår åkte jag och William ner på stan efter vi hämtat Björn på stationen. Det var nämligen så att hans flyg blev försenat i fredags så han fick sova på Arlanda över natten. Men i alla fall efter att vi lämnar honom hemma hos sig åkte vi ner för att köpa lite presenter inför födelsedagar, då fick dessa två böcker följa med hem varav den ena blev gratis.

Jag bad Björn handla lite från Kina åt mig. Bland annat dessa härliga hörlurar, perfekt när man kan sitta på bussen och slippa lyssna på folk när man försöker lyssna i mobilen istället. Helt perfekt!

Sen köpte Björn denna väska åt mig också. Verkligen snyggt med rött! Tänkte att det kommer kunna bryta av lite om man har svarta och vita kläder.

16 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: