Dark Mode Off / On
Fika & måltider

Veganska middagar och en innehållsrik dag.

Blev en vegansk gryta till middag idag. Så sjuktgod, jag har receptet här sedan tidigare. Men denna gång la jag till en burk med kikärtor, 6 potatisar (vanliga) och 2 msk med sambal. Hade även grönsaksbuljong och salt och peppar till. Det här är så gott! Sen nyttigt med, man blir mätt och glad av maten.

Annars har dagen varit innehållsrik, jag har jobbat och verkligen fått jobbat idag vilket var hur roligt som helst! Jag tycker ju OM att jobba, även om det tyvärr inte varit en egenskap jag fått ta vara på under senaste halvåret. Jag har även kommit en bit till med min lilla hemlighet, jag suger ännu på karamellen men alldeles snart får ni veta.

Jag är fortfarande inte gravid men det är något roligt i alla fall, snart och jättesnart har kan jag lämna ut min hemlighet som jag bara vill berätta men måste hålla hemlig. Det är ganska duktigt av mig att hålla saker hemligt, jag som avskyr att hålla saker hemligt och överraskningar är inte alls min grej. Men ja, jag ska hålla mig hur svårt det än är.

Hoppas ni haft en fin måndag, alla fina bloggläsare! Jag blev så glad igår av alla fina ord jag fick läsa här i kommentarerna gällande gårdagens inlägg. Era historier och berättelser, tankar och funderingar. Uppskattningen jag fick för inlägget, det var fint. På något vis förstår jag nog inte att folk faktiskt berörs av mina texter på samma sätt som jag berörs av andras. Det är verkligen jättefint det här med internet och alla människor man ”möter” genom nätet. Jag är så tacksam för era kommentarer, ni är så fina verkligen. Blir alltid så glad när ni skrivit! Kram till er <3

Related Tags:

24 Comments

  1. Den måste jag testa nån gång 🙂 och tack snälla för tipset om gröten ska testa den för verkar supergod! Måste bara till affären först för har inte allt hemma 🙂

  2. Men åååh så spännande, nu blev jag jättenyfiken 😀

    Jag älskar också att jobba, fattar inte hur jag kunde driva på mig såhär hårt dock… vill inget annat än att jobba igen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: