Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony – Applejack och Bright Bouquet Mommy.

Den lila ponnyn hade min syster. Eller ja hon hade hela familjen. Jag måste gå igenom alla ponnys och se om jag samlat ihop lite familjer, men även kompletta samlingar ifrån årgång. Hon är i alla fall väldigt fin denna ponnyn. Hon hade ett barn och en pappa när hon såldes.

Applejack är då den orange, för mig den riktiga Applejack eftersom jag fortfarande har lite svår för de nya modellerna som nu är populära. Jag gillade när ponnysarna var första generationen och knubbiga som hästar ska vara.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.