Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony – Tootsie (European) och Tassels.

Jag hade Tootsie sedan innan, men inte denna Europeiska, så jättekul med båda upplagorna. Så himla fin verkligen! Min vän Lisa har Rehair:at henne. Tootsie är den vita med blå man och svans.

Bredvid står sedan Tassels, dessa ponnies luktar och verkligen jättegott dessutom. Jag minns att jag aldrig lekte med just denna modell, jag vet inte riktigt när de kom ut. Men det kan ha varit i en tid när jag slutade leka med just My little ponys.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: