Dark Mode Off / On
My little pony

My little pony – Brilliant Bloom och Jubilee

Brilliant bloom är en i serien av Brush’n Grow ponys och jag äger sedan tidigare några ur hennes kategori. Så himla fin verkligen! Man kan dra ut svansen och sedan röra huvudet så åker svansen in i magen på henne.

Jubilee är en av ponnysarna som varit med i filmerna. Jag känner lite extra för just dessa ponnys eftersom jag brukade fortsätta att leka efter filmerna som barn. Där filmen slutade fortsatte jag med en egen variant av vad som hände sen. Förmodligen för att jag alltid haft väldigt mycket med fantasi.

2 Comments

  1. Så fina ponnyer!
    Brilliant Bloom lekte jag mycket med som Barn. Hon finns kvar hemma hos mina föräldrar tillsammans med mina andra ponnyer.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: