Dark Mode Off / On
Böcker

Bok – Under det rosa täcket av Nina Björk


Har läst en del feministiska böcker men den här var väl ingen bok jag skulle rekommendera. Den skulle vara bra läste jag men det håller jag inte alls med om. Trög, alldeles för många återupprepningar och långa kapitel som kändes som en evig upprepning. Kan tänka mig att någon som helst saknar feminism skulle få sig en tankeställare, men för mig var den inte alls sån. Det ska bli skönt att lämna denna och börja med en ny bok.

6 Comments

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

Madeleine Stenberg

Orsakulla född (840211) boende i Falun. Mamma till William född (041003), i hemmet bor också mellanpudeltiken Skilla (190919). Jag älskar folkdräkt, finporslin och dalainspiration. Är glad, men reserverad och lugn men även harmonisk. Bloggen startade 2004 som en graviditets- och bebisdagbok. Idag är det så mycket mer!
Jobbar som examinerad specialpedagog, med lärarexamen & förskollärarexamen i grunden. Är utbildad FUR-doula, hjälpmamma och kursledare hos Amningshjälpen.

%d bloggare gillar detta: